Sara

Sara

 

“Ik hoor bij jou, jij hoort bij mij,
We blijven samen voor altijd,
Ik laat je nooit alleen”

(Marco Borsato – Samen voor altijd)

Op 11 april 2015 kwam dit mooie meisje na 31 weekjes zwangerschap met een spoedkeizersnee ter wereld, omdat men vreesde voor placentaloslating… Helemaal compleet, maar nog zo klein…

Haar papa en mama hebben al een lange weg achter zich en nog een lange weg te gaan. Op 2 oktober 2013 werd de grote zus van Sara geboren, Tessa. Dit dappere meisje kwam met 26 weekjes ook met een spoedkeizersnee ter wereld. Een loodzware week vol pril geluk en grote onzekerheid volgde voor papa en mama. Hoewel ze Tessa het liefst dichtbij hadden gehouden, moesten ze haar na zes dagen laten gaan, ….”Afscheid nemen bestaat niet”, en het is waar, want Tessa is inmiddels grote zus en is een belangrijk schakel in dit sterke gezin. Precies één jaar na de geboorte van Tessa, hadden papa en mama opnieuw een positieve test in handen! Ze waren net getrouwd en dit was de kroon op hun huwelijk. De cirkel is rond.

De hoop en vrees leefden opnieuw toen Sara ook veel te vroeg werd geboren. Mama vertelde dat Sara ‘al een hele baby was, in vergelijking met haar grote zus’. Sara doet het naar omstandigheden, enorm goed! Een prachtig, pittig meisje met zachte, blonde haartjes. Na 1,5 week op de ic neonatologie in Groningen, mocht ze naar Drachten. Op de dag van de reportage had ze voor het eerst een rompertje aan! Super trots riep papa meteen mama erbij. Een nieuwe mijlpaal op de weg waar er nog vele zullen volgen!

Sara is weer een beetje dichter bij haar papa en mama, een stapje dichter bij huis!

Liefs, Rolinka

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.