Saar & Jasmijn

Saar
Deze zomer had ik contact met de mama van Jasmijn & Saar om een reportage te maken. Na een zwangerschap die niet geheel vlekkeloos verliep en een ingreep met 16 weken werd de prachtige tweeling met 24 weken geboren.

Doordat de meiden nog zo klein waren ( Saar 630 gram en Jasmijn 625 gram) konden we nog geen foto’s maken. Vorige maand kregen we weer contact en toen bleek dat de ergste nachtmerrie werkelijkheid was geworden. Jasmijn is toen ze 7 weken oud was overleden. Tijdens een operatie aan haar darmpjes bleek dat de artsen niks meer voor haar konden doen, enkele uren later is ze in de armen van haar mama en haar zusje Saar gestorven. Met tranen in mijn ogen luister ik naar het verhaal. Ik kijk naar Saar die heerlijk in de armen van haar mama ligt. Het gevoel is zo dubbel verdriet om Jasmijn maar blijdschap omdat Saar steeds een beetje vooruitgaat en misschien wel heel binnenkort naar een ziekenhuis dichterbij huis mag.

Ik ben dankbaar dat ik dit mooie meisje heb mogen leren kennen en dat ik een reportage van haar mocht maken, zodat ze later kan zien hoeveel ze op haar zus lijkt.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.