Remy

Van de fotograaf
In het contact dat we via Whatsapp hadden voorafgaand aan de fotosessie voelde ik warmte en dankbaarheid van de ouders voor het vastleggen van deze periode in het ziekenhuis. Daar aangekomen was er snel een klik, heel fijn als je ouders komt fotograferen die in een storm van emoties leven.
Met 27 weken wordt hun eeneiige tweeling geboren. Veel te vroeg, maar niemand voorziet dat een van de twee jongens na vijf dagen plotseling overlijdt. Een periode met een mix van emoties volgt. Inmiddels zijn ze zeven weken verder. Remy is goed gegroeid en ‘al’ 34 weken. De kamer ziet er gezellig uit, op het magneetbord hangen foto’s van Sem waar thuis afscheid van is genomen.
Eerder die week ontvang ik thuis een doos met nieuw gehaakte Early birdjes om uit te delen aan ouders in het ziekenhuis, Mijn oog valt op een blauwe vlieger, apart in een zakje. Naast een Earlybirdje voor Remy neem ik de vlieger mee voor Sem. Hij hoort er helemaal bij, al zullen Remy en zijn ouders hun weg zonder hem naast zich vervolgen.
Remy ligt lekker te slapen en opent zijn ogen even wanneer hij speciaal voor de fotosessie in een mooi pakje wordt gehesen; met gilet en strikje!
Wat een lieve ouders en wat een mooi gezin. Ik wens hen alle geluk. Nog een paar weken en dan naar huis!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.