Raylen

Raylen

En daar was weer een melding, dit keer van de ouders van Raylen, een stoere jongen die met 32 weken en 5 dagen geboren werd in het MST te Enschede. Ik ontmoette de trotse en aardige ouders Junice en Mike in het restaurant en na een korte kennismaking liepen we samen naar Neonatologie. Vandaag was toevallig de dag dat Raylen uit de couveuse en in zijn wiegje zou mogen en dat het infuus en het zuurstofslangetje zou worden verwijderd. Toch wel spannend allemaal natuurlijk maar alles ging goed en het was mooi te zien hoe vader en moeder zoveel mogelijk deden en assisteerden; vader Mike hielp zelfs bij het inbrengen van een nieuwe voedingssonde.

Ik vond het leuk om bij jullie bijzondere nieuwe aanwinst aanwezig te mogen zijn en ik wens Raylen en Junice, Mike en Jaelynn het allerbeste en veel geluk met elkaar!

Groetjes Perry

*****************************

De ouders:

Lieve Raylen,

Mama en papa wilden heel graag een broertje of een zusje voor je grote zus. Eerst bleek dit niet meer mogelijk te zijn omdat mama LE heeft, dit is een auto immuunziekte waarbij mama antistoffen kreeg wat niet goed is voor een foetus, maar wonder boven wonder moest het zo zijn en waren ze opeens verdwenen. Dolgelukkig waren we dan ook toen we te horen kregen dat we nog een kindje konden krijgen.

Mama mocht beginnen met de clomid en 2 maanden later waren we zwanger. Met 15 weken zwangerschap kregen we een geslachtsbepaling en kregen we te horen dat we een jongen kregen en ons geluk kon niet meer op. Doordat je zus te vroeg was geboren kreeg mama vaker een echo, dit was natuurlijk niet erg want dan konden we jou vaker zien, ook waren we druk met een naam voor jou en daar kwam Raylen uit.

Na een zwangerschap van 32 weken en 5 dagen had je er genoeg van en na een bevalling van nog geen 3 uur was je daar. Een super mooi mannetje en wat waren we trots, wel moest je in de couveuse voor een week. Precies na een week mocht je in een wieg en was je infuusje stop. Hier moest je zelf leren drinken maar dit lukte nog niet helemaal omdat je nog te moe was. Helaas kreeg je reflux en had je moeite met de voeding waardoor je saturatiedipjes kreeg. Hier kreeg je Nutriton voor en dat hielp je heel goed samen met een nummer 3 speen en een Dr. Brownfles. Na 3 weken en 2 dagen mocht je naar huis je was toen precies 36 weken. Papa en mama waren dolgelukkig want nu waren we eindelijk compleet.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.