Raff prematuur geboren 31 weken low flow

Raff

Raff prematuur geboren 31 weken low flow

Op 5 juli 2015 mocht ik voor de eerste keer op pad voor stichting Earlybirds. In de hal van het Slingeland ziekenhuis in Doetinchem ontmoette ik Mira en Rik, die geheel onverwacht hun mooie ventje Raff al op 15 juni hebben mogen verwelkomen. Mira was nog maar 31 weken zwanger toen Raff geboren werd.

Het was een hele fijne en mooie ervaring om deze fotoreportage te mogen maken, Raff mocht in bad en wat vond hij dat fijn!

Lieve familie, ik wens jullie heel erg veel geluk en gezondheid toe, en ik hoop dat jullie snel lekker thuis mogen gaan genieten van jullie mooie gezinnetje!

Lieve groetjes, Rayke Knippers.

************

Op 15 juni werd onze zoon Raff exact twee maanden te vroeg geboren. Gelukkig deed hij het meteen al erg goed. Na een week in Nijmegen te hebben gelegen mocht onze kleine man al naar Doetinchem verhuizen. De dag dat Rayke bij ons kwam fotograferen ging net de low flow er bij Raff af. Op de foto dus mooi met een slangetje minder.

Helaas is de low flow later die dag weer terug geplaatst omdat Raff weer meer dipjes kreeg. Gelukkig nu een ruime week later is de low flow er weer vanaf gehaald. Deze keer lijkt onze man er meer klaar voor te zijn. Hij maakt nu flinke stappen vooruit.

Bedankt Rayke voor de mooie foto’s! Het is heel fijn om aan deze pittige periode een mooie herinnering te hebben!

Groetjes Rik en Mira

2 antwoorden
 1. manon
  manon zegt:

  Hallo Mira en Rik.
  Van harte gefeliciteerd met geboorte van jullie zoon.
  Wat een vechtert is Raff.
  te vroeg op deze wereld gekomen maar hij vecht als een tijger!
  Hopelijk mag Raff snel met jullie mee naar huis.

  groetjes manon

  Beantwoorden
 2. kuijten
  kuijten zegt:

  gefeliciteerd met jullie zoontje ons eerst kleinzoon Hidde is ook 2 maanden en 5 dagen te vroeg geboren iop ( 15 sept 2014 ) met een gewicht van 1615 gram en 39 cm lang en doet het nu super goed en weegt nu al meer dan 7 kg geniet er maar lekker van

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.