Quinty & Kimberly


Quinty & Kimberly

 

De ouders:

 

Met de geboorte van onze tweeling, ging onze liefste wens in vervulling. Wonderen bestaan.
Een zwangerschap was altijd moeilijk bij ons, en toen was ik zwanger van een tweeling. Met 26 weken bleef één meisje wat achter in de groei. Was nog niet erg, rustig aan doen met regelmatig bedrust. Maar met 28 weken controle en groei echo was ze al drie weken niet meer gegroeid en de placenta waarden waren erg hoog. Er bleek weinig doorbloeding te zijn. Ik ben toen op genomen in het ziekenhuis Dirksland met bedrust en elke dag hartfilmpjes. En twee keer in de week echo voor de doorbloeding.

 

Ze dachten vaak dat ik 32 weken niet ging halen en dat ik ook naar het Sophia ziekenhuis zou kunnen gaan. We hebben vaak veel tranen gehad en in spanning gezeten. Zou dit kindje het halen? Elke dag een dag er weer bij in mijn buik was super. Tot op de dag van 35 weken mijn placenta ermee stopte. Ik moest snel voor een spoedkeizersnede. Dat was heel heftig, zou ze nou toch nog door onze vingers glijden? Het enige wat door mij heen ging was: ‘blijf vechten meisje,mama houd zo veel van je! ‘. Papa was er net nog op tijd bij om bij de geboorte te zijn. Er was geen tijd om mijn ruggenprik in te laten werken, ze moest er snel uit. En gelukkig Kimberly deed het zo goed en had zelfs geen ondersteuning nodig voor het ademen. En Quinty deed het ook zo goed.

 

Kimberly heeft nog paar weekjes in couveuse gelegen. In de baarmoederzak vond ze dan ook heel fijn. Net als bij mama in de buik. Ze overstrekt wel heel veel, dat is echt omdat ze een prematuur was. Ook dat gaat steeds beter. Vorige week heb ik haar zusje al mee naar huis mogen nemen, dat was erg moeilijk om Kimberly achter te laten. Maar morgen is het feest Kimberly komt ook na bijna 11 weken ziekenhuis ook naar huis. Wat zijn wij trots op deze super mooie meisjes.
Veel liefs papa en mama.

 

*********************

Op naar Dirksland voor mijn eerste fotoshoot voor stichting Earlybirds. En het is gelijk een tweeling; Quinty en Kimberly. Wat een lieve meisjes! Ze zijn met 35 weken geboren. De oudste Quinty doet het heel goed. Ze kan al zelf drinken bij mama, maar voor de kleine Kimberly is dit nog wat moeilijk en zij krijgt nog sondevoeding. Papa is ook meegekomen voor de fotoshoot en samen verzorgen ze de meisjes. Hoe lief om te zien! Ze krijgen hele mooie kleertjes aan en samen in 1 bedje vinden ze echt heerlijk. De twee meisjes hebben nog een oudere broer en zus. Papa en mama hebben het dus erg druk, maar zorgen met alle liefde en geduld voor hun kindjes. Hopelijk mogen ze snel met jullie mee naar huis!

 

Groetjes Jeanine!

2 antwoorden
 1. Esther
  Esther zegt:

  hoi
  wat fijn dat het allemaal goed gekomen is, ik heb jou en je man ontmoet in het dirksland ziekenhuis ik moest daar zijn en was daar met mijn tweeling van zo`n 3 maanden oud.(jongens teun & bas)
  je kwam gelijk kijken en vertelde dat je ook een tweeling zou krijgen. vind het erg leuk dat ik nu weet dat het meiden zijn geworden, Geniet ervan
  groetjes Esther van den Engel

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.