Puk prematuur geboren met 33 weken, sondevoeding, couveuse, CWZ

Puk


Puk prematuur geboren met 33 weken, sondevoeding, couveuse, CWZ

Van de ouders:

Daar is ze onze Puk. Ons wondertje dat ons gezin compleet maakt. Bijna 7 weken te vroeg. Maar met veel levenslust is ze op 25 juni geboren. Haar broertjes (Siem en Max)en zusje (Jil) gaven elke dag kusjes op mijn buik maar nu mochten ze haar na een week ook in het echt vasthouden. Wat een feest ons complete gezin bijeen. Puk doet het goed! Ze drinkt steeds meer zelfstandig, geen infuusjes meer alleen een sonde ook de couveuse is al ingeruild voor een warmte bedje. Nu moet ze vooral groeien en sterker worden. Maar met alle goede verzorging hier in het CWZ moet dat helemaal goed komen.

Afgelopen zaterdag kwam fotografe Mieke Kootkar ons vastleggen op de gevoelige plaat…Wat een bijzondere ervaring. Met 4 kinderen iedereen op de foto krijgen is echt een uitdaging maar het verliep heel gesmeerd. Niks geen portretten maar vooral gewoon bezig gaan. We zijn bijzonder blij met het resultaat. Dat we met z’n zessen op de foto staan, maar ook alle speciale momenten die gevangen zijn. Voor ons heel waardevol en ook om een traantje bij weg te pinken. Heel erg bedankt!!!

——————-

Van de fotografe:

Wat een bijzonder mooie uitdaging om Puk en het hele gezin vast te leggen. Ik heb genoten van alle gezelligheid van vier geweldige kinderen. Puk is in een warm nestje geland! Ik wens jullie, Marion en Sjoerd, samen met Siem, Jil, Max en Puk een heel mooie en gezonde toekomst!

Lieve groet, Mieke.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.