Pim en Kees prematuur geboren

Pim en Kees

Pim en Kees prematuur geboren

Van de fotograaf
Op woensdag 24 november ben ik langs geweest bij Huub, Kitty en hun twee kleine sterke mannetjes Pim en Kees. Zij zijn geboren met 35 weken middels een keizersnede. Iets wat ze niet aan voelde komen toen ze met gebroken vliezen naar het observatorium gingen. Daar bleken de weeën ineens heftiger te worden en volgden ze elkaar sneller op. Uiteindelijk ging dit zo snel dat er met haast een spoedkeizersnede uitgevoerd is. Eén van de jongens lag al helemaal met zijn voetjes naar beneden, dit hadden ze niet langer kunnen afwachten.

Op de dag van de shoot liggen de mannetjes heerlijk naast elkaar te slapen in hun wiegjes. Op dat moment liggen ze alleen op een kamer. Wanneer we kennisgemaakt hebben wordt het badje klaargemaakt. Beide worden gewogen waarna ze heerlijk samen in het warme water mogen dobberen. Wat ziet dat er ontzettend schattig uit!! Na het badje krijgen ze beide hetzelfde pakje aan en is het tijd voor een flesje. Huub en Kitty zitten op een stoel met elk zo’n prachtig hummeltje in de armen. Normaal is Pim de goede drinker en kan Kees nog iets meer laten zien, maar deze keer is het andersom. Ze nemen rustig de tijd en de liefde is voelbaar.

Nadat ze beide gedronken hebben krijgt Kees via de sonde die hij nog heeft het laatste beetje nog binnen bij Huub in de armen. Ik heb weer veel mooie beelden kunnen maken en neem dan ook afscheid van de ouders.

Lieve Huub en Kitty, ik wens jullie heel veel liefde, geluk en gezondheid toe! Ondertussen zijn jullie heerlijk thuis zodat jullie daar samen mét grote zus Jet kunnen genieten van elkaar!

Veel liefs,
Jaleesa

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.