Pieter

rep26-pieter-small

Fotograaf
Begin maart mocht ik op de nicu in het AZM Pieter vastleggen. Pieter is na een spannende zwangerschap geboren met 24 weken en 6 dagen. Ik was er toen hij 8 dagen oud was en wat maakte hij indruk op me! Zo klein en dan al zo moeten vechten… Pieter had een zware start en was op het moment van de reportage niet stabiel genoeg om te mogen buidelen. Desondanks heb ik een boel mooie foto’s voor zijn papa en mama kunnen maken. Wel heb ik hen aangeboden om nog een keer terug te komen (uit eigen naam), op een moment dat buidelen wel mogelijk was. Tenslotte gun ik iedereen mooie foto’s als kersvers gezin.
Op een mooie lentemorgen begin april ben ik teruggeweest. Pieter en zijn ouders hebben een pittige tijd achter de rug: de kleine man heeft infecties moeten overwinnen en heeft 2 operaties achter de rug. Toch trof ik twee stralende en trotse ouders aan want met Pieter gaat het inmiddels heel goed! Hij heeft zijn 1 kilo diploma gehaald en is van de beademing af. Hij heeft een lekker kleurtje en begint mooie bolle wangetjes te krijgen. Zo fijn om te zien! Hij deed het zo goed dat hij eerst mocht buidelen met mama, en daarna ook nog even bij papa mocht knuffelen. Pieter lag er lekker rustig en tevreden bij, af en toe deed hij zijn oogjes open en als bonus liet ook nog een paar keer een mooie lach zien.
Vera, Yordie en Pieter, wat ontzettend fijn om te zien dat het steeds beter gaat! Ik wens jullie voor de komende tijd heel veel mooie mijlpalen toe, en veel geluk en gezondheid!
Liefs,
Steffie van den Akker
Mama
Vanaf 7 weken zwangerschap moest ik rustig aan doen. In januari mocht ik helemaal niets meer. We hadden onze kleine wel eerder verwacht, maar niet zoveel eerder. De bevalling ging zeer snel, een kamer gevuld met artsen en verpleegkundigen. Zou onze kleine man het halen?
Nu 5 weken verder, na 2 OK’s, hebben wij er vertrouwen in. Vertrouwen dat hij er komen gaat. De vechtlust die hij nu toont laat alleen maar zien dat hij heel dapper is en er wel komen zal. Up’s en down’s horen daar nu eenmaal bij.
Dankzij Steffie hebben we een mooie herinnering. Steffie BEDANKT!
4 antwoorden
 1. Annouska
  Annouska zegt:

  Drie dappere, sterke en bijzondere mensen! Inmiddels al acht weken samen op avontuur en vastberaden gaan jullie ervoor, kanjers! Met jullie ijzersterke geloof in jullie zelf en elkaar, met al jullie liefde en geduld, beleven jullie dit avontuur. En dan is het zo ontzettend fijn dat dit op zo’n mooie manier vastgelegd wordt, wow!

  Beantwoorden
 2. Ingrid
  Ingrid zegt:

  Vera, Yordie en Pieter natuurlijk, wat een prachtig verhaal en wat hebben jullie al veel meeuwen doorstaan in een korte periode!
  Van een afstandje alles gevolgd en veel respect voor jullie!
  Dat het beste voor jullie mag zijn, en met zn drietjes en prachtige toekomst tegemoet! !
  Xxx Ingrid

  Beantwoorden
 3. MvB
  MvB zegt:

  Mooi Manneke, rots id branding.
  Hier gaan we nog veel over horen.
  Lieve Ouders en Grootouders, geniet maar lekker van m.
  * Pieter, ik blijf je van n afstand volgen, luv’U.

  MB

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.