Pelle

Pelle

 

Afgelopen weekend mocht ik weer voor Earlybirds op pad. Nadat ik eerst per ongeluk in het verkeerde ziekenhuis in Tilburg stond, wisten we elkaar gelukkig nog te vinden in het Twee Steden ziekenhuis in Tilburg. Daar maakte ik kennis met Pelle en zijn ouders. Vanwege het HELPP-syndroom is Pelle geboren na 31,5 week zwangerschap. Door al zo vroeg te komen zette hij gelijk het leven van zijn ouders op zijn kop!

De eerste paar weken van zijn leven heeft Pelle op de Nicu van het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht gelegen. Het overplaatsen leek helaas ook niet zonder slag of stoot te gaan. Pelle moet nog een keertje terug naar Utrecht, maar is ondertussen al goed vooruit gegaan. Hopelijk komt het einde van alle ziekenhuisbezoeken snel in zicht!

Tijdens de reportage zag ik al snel de bijzondere en liefdevolle band die er ondertussen al gegroeid is tussen de lieve Pelle en zijn papa en mama. Zo bijzonder!!

Liefs,
Malou Thomassen

3 antwoorden
 1. Laura
  Laura zegt:

  Lieve Malou,

  Nogmaals dank voor jouw tijd en voor de mooie foto’s!

  Ik weet zeker dat wij – en de opa’s en oma’s en peetoom en peettante – nog héél vaak naar de prachtige foto’s zullen kijken. Heel bijzonder hoe onze dagelijkse momenten met Pelle zijn vastgelegd. Alsof er even een pauze was in de rollercoaster waar we in zitten sinds zijn geboorte bij 31,5 week. Even stilstaan.

  Ik kan het andere mama’s en papa’s daarom absoluut aanraden.

  Met vriendelijke groet,
  Laura Zandboer – Spronk

  Beantwoorden
 2. oma Bernie
  oma Bernie zegt:

  Wat een goed initiatief… Zo ontroerend mooi heb je ons kleinkind en zijn lieve ouders vastgelegd! Dankjewel daarvoor Malou! Wij zullen ze nog vaak bekijken als trotse en gelukkige opa en oma!

  oma&opa Spronk

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.