Nova Aimee prematuur geboren met 31 weken, Radboud Nijmegen, couveuse, Lange land Zoetermeer

Nova Aimée

Nova Aimee prematuur geboren met 31 weken, Radboud Nijmegen, couveuse, Lange land Zoetermeer
Vrijdag 13 januari mocht ik de kleine Nova Aimée komen bewonderen. Ze lag heerlijk in haar bedje te slapen toen ik kwam en liet zich heerlijk knuffelen door haar ouders.

Wat een gezellig rustig bezoekje aan de kerstmarkt in Keulen had moeten zijn, werd een zoektocht naar een ziekenhuis. Uiteindelijk zijn via via aangekomen in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen waar Nova Aimee op 19 december geboren is. Na een aantal dagen werd ze verplaats naar Zoetermeer waar haar ouders wonen. Gelukkig mochten haar ouders bij Nova blijven, mede ook doordat moeder Marja een infectie had opgelopen. Zo zijn de eerste dagen liefdevol verlopen.

Nu eenmaal in Zoetermeer gaat het erg goed en was ze net 1 dag uit de couveuse en ze doet het heel erg goed. Een echte blakende meid die ze lekker laat vertroetelen en geniet van alle knuffels. Haar ouders zijn geboren ouders, zo liefdevol en makkelijk hoe ze er mee omgaan. En haar vader Jeffrey is al heel erg handig met zijn kleine meid, heel leuk en mooi om te zien.

Lieve Nova Aimée, ik wens je alle liefde van de wereld en wordt maar een hele mooie grote meid, hoop je nog eens te zien lopen in Zoetermeer

Groet
Maureen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.