Noud & Mees prematuur geboren met 32 weken en 1 dag, IUI, groeiachterstand, tweeling, LUMC, CTG, couveuse, borstvoeding

Noud & Mees

Noud & Mees prematuur geboren met 32 weken en 1 dag, IUI, groeiachterstand, tweeling, LUMC, CTG, couveuse, borstvoeding
Zwanger worden was niet vanzelfsprekend. Na een miskraam in 2014 zijn we een traject ingegaan. Na in totaal 3 jaar was het bij de vierde IUI poging, waarbij ik zelf hormonen moest injecteren, raak. Dubbel raak zelfs.

Bij de 20 weken echo bleek dat Mees een groeiachterstand had en zijn wij overgedragen aan het LUMC Leiden. Daar hadden wij in eerste instantie elke twee weken een echo maar dat werd al snel twee keer per week. Na 30 weken zwangerschap ben ik opgenomen in het LUMC, waar ik elke dag een CTG had en twee keer per week een echo.

Na twee slopende weken werd er tijdens een echo met 32.1 gezien dat Mees het slecht zou gaan krijgen en lag ik ‘s middags nog op de OK. Op 16 februari 2017 werd Noud geboren met 1800 gram en Mees met 1003 gram. Wij zijn intens gelukkig!

Jeroen en Linda

———————-

De twee broertjes Noud en Mees ontmoette ik met hun ouders in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Hier delen zij samen een kamer tot ze sterk genoeg zijn om naar huis te kunnen.

Toen ik binnen kwam lagen ze nog heerlijk te slapen. Noud in een bedje en Mees in de couveuse. Beide jongens doen het gelukkig heel goed. Net als hun ouders, die ze liefdevol verzorgen. Na een ontspannen badje kregen ze een flesje borstvoeding en mochten ze heerlijk buidelen. Zo af en toe opende de jongens hun oogjes en Noud hield zijn hand graag voor zijn mond. Zo schattig!

Ik wens jullie een mooie toekomst met veel liefde en geluk!
Janneke

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.