Noud

Van de ouders:
Op 12 januari veranderde ons leven in een rollercoaster. We werden opgenomen in het het ADRZ met een zwangerschapsvergiftiging. Bij de echo bleek dat onze kleine man een groeiachterstand had, waardoor we direct naar een derdelijns ziekenhuis moesten. Omdat Rotterdam vol was, zijn we naar Antwerpen gegaan. Hier hebben we het nog anderhalve week volgehouden tot 24 januari toen de ctg en de echo aangaf dat hij niet meer veilig zat in de buik en met een keizersnede gehaald moest worden. Binnen 3 uur was hij daar dan onze kleine man Noud van 1185 gram. Meteen werd hij weggenomen om hem goed in te pakken aan allerlei draden te leggen. Gelukkig mocht papa nog wel eerst de navelstreng doorknippen. Nadat hij een vliegende start had gemaakt waarin hij het supergoed deed, sloeg toch het noodlot toe de dag na zijn geboorte. Uit het niks viel hij weg. Bijna geen saturatie en hartslag meer. Na een paar uur hoorden we wat er was, Noud had 2 klaplongen gehad en had 2 drains aan beide kanten om de lucht af te voeren en ook zat hij aan de beademing. Na anderhalve week waren zijn longen genoeg herstelt en mochten de beademing en de drains weg. Nog een week later mochten we hem meenemen naar het ADRZ, lekker dichterbij huis. Hier heeft Noud nog 3,5 weken gelegen en hier hebben we de fijne fotoreportage gehad. Wat fijn om dat te kunnen doen, zodat we later foto’s hebben van deze bijzondere momenten.

Van de fotograaf:
Op een zonnige zaterdagmiddag mocht ik Noud samen met zijn papa en mama op de foto zetten in het ADRZ in Goes. Noud is geboren met 31 weken.

Wat een lief, dapper mannetje! We hebben fijn foto’s kunnen maken, Noud mocht lekker even in bad en daarna gezellig kroelen met mama en papa.

Lieve Noud, hopelijk mag je snel lekker naar huis toe!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.