Nore prematuur geboren met 30 weken en 5 dagen, zwangerschapsvergiftiging, spoedkeizersnede, Sophia Kinder ziekenhuis, Maasstad ziekenhuis, sonde

Nore


Nore prematuur geboren met 30 weken en 5 dagen, zwangerschapsvergiftiging, spoedkeizersnede, Sophia Kinder ziekenhuis, Maasstad ziekenhuis, sonde

Kleine dappere Nore. Een prachtig meisje, geboren met slechts 30 weken en 5 dagen. Op 28 november 2018. Met een geboortegewicht van maar 1360 gr.

De mama van Nore is opgenomen in het ziekenhuis met 28 weken en 6 dagen, maar de zwangerschapsvergiftiging werd te gevaarlijk voor mama en kind. Waardoor de kleine dame alsnog snel geboren is met een spoedkeizersnede. Gelukkig heeft Nore het gelijk vanaf het begin super goed gedaan. En mocht ze na slechts 5 dagen in het Sophia Kinderziekenhuis al naar een ziekenhuis dichter bij huis. Het Maasstad ziekenhuis.

En in het maasstad ziekenhuis ben ik haar en haar ouders en broertje gaan opzoeken voor een Earlybirds reportage! Wat een mooi gezin trof ik aan. Een gezin met liefdevolle ouders, en een hele trotse grote broer. Die maar al te graag wilde helpen. En Nore vond het allemaal wel prima al die aandacht. Tijdens de reportage werd er heerlijk gebadderd, kreeg ze een flesje, en werd er fijn geknuffeld met mama. Al met al een prachtige reportage, en een klein lichtpuntje in deze tijd.

Inmiddels heb ik het bericht gekregen dat Nore fijn thuis is met haar papa, mama, en grote broer. Heel veel geluk kleine meid! Groei maar gezond groter.
Liefs,
Angela

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.