Norah prematuur geboren met 35 weken, Elkerliek ziekenhuis Helmond, sonde, vroeggeboorte

Norah


Norah prematuur geboren met 35 weken, Elkerliek ziekenhuis Helmond, sonde, vroeggeboorte

Van de fotograaf:

Zaterdag 5 januari 2019 mag ik naar het Elkerliek in Helmond. Daar leg ik de met 35 weken geboren Norah en haar trotse ouders vast.

Norah wilde maar wat graag haar moeder het mooiste kerstcadeau ooit geven en kon daarom niet meer wachten. Op 23 december 01.11 uur wordt dan ook deze mooie meid geboren. Ze doet het goed, al is haar zuigreflex niet optimaal. Het voeden wordt dan ook een “ding” daarom trekken Mark en Mariska bij elke voeding de hele “trukendoos” open. Zodat het naar huis mogen hopelijk snel dichterbij komt.

Op de dag van de reportage mag Norah haar sonde eruit en mag ze laten zien wat ze zelf in huis heeft op het gebied van drinken. Ze wordt lekker gebadderd door mama en papa kamt met veel liefde haar haar. De rest van de reportage wordt inderdaad gevuld met voeden en alle stimulerende trucs die daarbij komen kijken. Maar….. het heeft zijn vruchten afgeworpen, de volgende dag mochten ze naar huis!!

Lieve Mark, Mariska en Norah, ik wens jullie heel veel geluk en gezondheid toe. En geniet met volle teugen van elkaar
Liefs Yvonne

—————-

Van de ouders:

‘Met Kerst wil je mooie cadeaus krijgen, dat Mariska dol is op uitpakken is geen groot geheim voor bekende van haar. Maar dat ze dit cadeau voor de Kerst al wilde was bij niemand bekend. 23-12-2018 01:11 uur is dan ook het mooiste cadeau ter wereld gekomen, Norah Paulina Pelagia van Duijnhoven 2180 gram, 45 cm groot en 5 weken te vroeg (25 januari uitgerekend).

Doordat onze meid geen geduld had zijn er wat kleine zorgen. Van buiten ziet ze er prachtig uit maar van binnen moet nog wel het één en ander gebeuren. Met de juiste hulp gaat alles goed komen en kunnen wij en onze geliefde Norah snel thuis knuffelen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.