Noor prematuur geboren met 33 weken gebroken vliezen, couveuse, WKZ

Noor

Noor prematuur geboren met 33 weken gebroken vliezen, couveuse, WKZ
Na een zwangerschap van 33 weken is lieve kleine Noor geboren.

De mamma van Noor vertelde mij dat hun eerste dochtertje, Leila, ook te vroeg was geboren na een heftige zwangerschap van 31 weken. Helaas was ook de zwangerschap van Noor, om het maar zacht uit te drukken, niet prettig. Al vroeg in de zwangerschap is de mamma van Noor gestopt met werken en kreeg zij wekelijks medicijnen en vele controles om te voorkomen dat ook dit kindje te vroeg geboren zou worden. Maar helaas mocht dat alles niet baten.

Met 33 weken braken spontaan haar vliezen en niet veel later was kleine Noor daar al. Ze woog al bijna 2,5 kilo bij de geboorte waardoor ze gelukkig erg sterk is. Toch blijft het spannend voor de pappa en mamma van Noor. Er is al geprobeerd om haar in een open wiegje te leggen, maar het kostte haar nog teveel energie om haar eigen temperatuur op peil te houden. Ze ligt nu dan ook weer in een gesloten couveuse. Maar wat doet ze het toch goed! Ze drinkt haar flesje helemaal op zonder te knoeien en zet pappa flink aan het werk met goed gevulde poepluiers!

Hopelijk sterkt dit kleine meisje gauw aan zodat ze snel mee naar huis kan met haar pappa, mamma en haar grote trotse zus.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.