Noah prematuur geboren met 34 weken en 2 dagen, St. Jans Gasthuis Weert, weeenremmers, couveuse

Noah


Noah prematuur geboren met 34 weken en 2 dagen, St. Jans Gasthuis Weert, weeenremmers, couveuse

Van de fotograaf:

Op een mooie zaterdagochtend mocht ik bij Noah op bezoek in het St Jans Gasthuis in Weert. Noah werd geboren na een zwangerschap van 34 weken, maar hij deed het ontzettend goed.

Tijdens de reportage deden papa en mama hem voor het eerst zelf in badje. Het was mooi om te zien hoe papa en mama echt een team waren tijdens de verzorging. Noah genoot van het warme water. Papa deed Noah de luier om en de kleertjes aan en gaf hem daarna aan mama voor zijn flesje.

De dag na de fotoreportage mocht Noah lekker met papa en mama mee naar huis. Ik wens jullie heel veel geluk met z’drietjes!
Liefs, Karin

———————–

Van de ouders:

Toen ik 33,5 week zwanger was kreeg ik vroegtijdig weeën en werd ik in het ziekenhuis opgenomen. Hier kreeg ik weeënremmers toegediend omdat ze niet wilden dat ik voor de 34 weken zou bevallen. Het was voor ons een erg spannende tijd, want we hadden nooit verwacht dat ons kindje zich 6,5 week te vroeg zou melden.

Uiteindelijk is onze zoon Noah met 34 weken en 2 dagen geboren, en hij was gelukkig kerngezond! In de tijd dat we samen in het ziekenhuis lagen zagen we ook elke dag vooruitgang: na 2 dagen mocht hij van de couveuse naar een warmtebedje, de dag erna ging zij infuusje eruit, vervolgens mocht hij van de monitor af. Noah at vanaf het begin al goed en kon zijn temperatuur later ook prima zelf op peil houden.

Mijn man en ik hebben in het ziekenhuis heel veel kunnen oefenen met de verzorging van onze zoon. We waren erg blij toen Karin contact met ons opnam om een afspraak voor een fotoreportage in te plannen. De foto’s zijn prachtig geworden en we vinden het heel bijzonder dat Karin het verzorgingsmoment op zo’n mooie manier heeft weten vast te leggen. We willen haar hier dan ook heel erg voor bedanken!

Liefs,
Sem en Mandy de Graef

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.