Noah prematuur geboren met 25 weken, UMCG

Noah

Noah prematuur geboren met 25 weken, UMCG

Van de ouders:

Na een korte zwangerschap van 25 weken is onze mooie zoon en kleine broertje Noah geboren. Na een zware bevalling kwam ons grote wonder in zijn vlies ter wereld. Wat ze toen al zeiden dit is bijzonder dus het zal een bijzonder jongetje zijn. Nou dat is hij zeker hij heeft hele grote bergen moeten beklimmen en het is een wonder dat hij er nog steeds is. Nu hij eindelijk stabiel is mochten op uitzondering zijn grote broers hem ontmoeten en hoe mooi dat er zo een organisatie is waarin mensen zich vrijwillig aanbieden om dit soort mooie momenten vast te leggen.

Wij zijn Earlybirds en met name Gea heel erg dankbaar dat dit mogelijk is gemaakt. Jullie weten half niet hoe veel dit betekend voor mensen en voor ons. Nogmaals dank voor deze mooie herinnering.

———————

Van de fotograaf:

Op zaterdag 24 maart fotografeerde ik Noah. Dit was een bijzondere fotoreportage want het UMCG had er voor gezorgd dat ook Noah’s grote broers Sem en Luca aanwezig mochten zijn. Voor het eerst zagen de jongens hun kleine broertje en dat was natuurlijk heel speciaal. Noah is geboren na een zwangerschap van 25 weken. Hij is erg ziek geweest, maar gelukkig gaat het de laatste tijd best goed.

Lieve familie, ik vond het heel bijzonder dat ik hierbij mocht zijn om dit vast te leggen en wens jullie heel veel geluk samen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.