Noah

Van de fotograaf:

Op bevrijdingsdag mocht ik mijn eerste fotosessie voor Earlybirds weer doen van dit jaar. Noah, een knappe jongen lang nog lekker te slapen toen ik kwam. Maar hij mocht vandaag voor het eerst in bad! Onder toeziend oog van papa en zijn grote broer, mocht mama hem wassen, daar genoot hij echt van. En van badderen krijg je honger! Hij kan al heel goed uit de fles drinken. Nog even knuffelen met mama en papa, en stiekem kwam grote broer Senn ook even kijk. Hij vind het nog erg spannend zo’n nieuw broertje. Terwijl papa Noah in slaap wiegt, neem ik afscheid van dit leuke gezin. Ik wens jullie heel veel liefde en geluk toe samen en dat Noah maar als een grote sterke kerel mag opgroeien!

Van de ouders:

Noah was een dwarsliggertje.. de nacht van 24 op 25 april voelde ik ineens veel beweging in mijn buik en had ik het idee dat hij toch goed was gaan liggen. Die nacht sliep ik slecht, want ik moest veel hoesten en hier kreeg ik harde buiken van. 25 april voelde ik me nog niet lekker en kreeg ik af en toe ook kramp in mijn buik ik dacht aan een blaasontsteking. Om half 2 die nacht werd ik weer wakker met veel krampen, Voor de zekerheid toch het ziekenhuis gebeld en zij wilden toch wel dat we zouden komen. In het ziekenhuis aan de ctg, daar waren weeën te zien. En het bleek dat ik al 3cm ontsluiting had. Ik heb direct een injectie gekregen voor de longrijping en weeënremmers. 6 uur later om 08:55uur is Noah toch geboren. Hij had een goede start en mocht gelukkig een tijdje op mijn borst liggen.
De fotoshoot vonden we erg prettig! Wij gingen onze gang en Chantal maakte onopvallend foto’s. Uiteindelijk hebben we ook als gezin nog wat foto’s gemaakt, omdat we op deze manier hoopten dat de grote broer er ook wat meer bij zou zijn, hij vindt het allemaal nog erg spannend. De collage is nu al superleuk, dus we zijn erg nieuwsgierig naar de rest van de foto’s!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.