Nina en Jill

nina_jill
Ik ben op pad geweest naar Goes om daar op de neonatologieafdeling de tweelingmeisjes Nina en Jill te fotograferen.

Ik was al wat eerder op de afdeling aangekomen en even later maakte ik kennis met de ouders van de tweeling. En daarna met de tweeling zelf,  2 kleine hummeltjes lagen heerlijk te slapen in hun bedjes. Wat een prachtige meisjes.

Nina en Jill waren 9 weken te vroeg geboren en nu 5 weken oud. Hun geboorte gewicht was 1550 en 1660 gr. Ze waren nu al wat zwaarder en het ging eigenlijk heel goed met hun groei!

De ouders deden de baby’s eerst heerlijk in het badje en daarna kregen ze de fles en ondertussen kletsten we over hoe alles was verlopen de afgelopen weken.

De vader van de tweeling vergeleek het met een sneltrein waarin ze zaten en nu zaten ze in een stoptrein. Je kunt je eigen wel voorstellen hoe het leven van deze ouders eruit ziet in deze turbulente periode. Het heen en weer reizen tussen huis en ziekenhuis, werk en ook nog een ouder zusje thuis. Dat is niet gemakkelijk!

Op de  dag na mijn reportage  toen ik weer thuis was hoorde ik dat de tweeling naar huis mocht. Wat een goed nieuws. Ze deden het supergoed, dronken al helemaal zelfstandig het flesje leeg, groeiden goed, dus geen reden om ze nog in het ziekenhuis te houden.

Pieter en Elise, ik wens jullie namens Earlybirds al het goeds toe. Hoop dat de meisjes goed groeien en dat de rust in het gezin weer terugkeert. Lekker genieten nu!

Liefs Edith

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.