Nienke

Het was een mooie lentedag, 12 april, toen ik in het Alrijne ziekenhuis de schattige Nienke en haar lieve ouders ontmoette voor de fotoshoot. Ik werd hartelijk ontvangen op de afdeling en de verpleging was zo lief geweest om voor deze gelegenheid een aparte kamer te reserveren.

Nienke is met 33 weken geboren. Het was medisch gezien noodzakelijk om haar eerder te halen en een datum werd al gepland, toen Nienke zelf besloot eerder te komen.
De eerste week was erg spannend waarna het gelukkig steeds beter met haar ging en ze vanuit het LUMC mocht verhuizen naar het Alrijne. De extra zuurstof die Nienke kreeg vond ze niet meer nodig, trok deze herhaaldelijk eruit waarbij ze liet zien dat ze prima zonder kon.
En ook tijdens de fotoshoot liet ze zien dat ze steeds sterker wordt, want ze leek te beginnen met drinken aan de borst!

Deze sterke, eigenwijze kleine meid heeft het getroffen met zulke liefdevolle ouders en hopelijk kunnen ze snel thuis van elkaar genieten!
Lieve Sylvia en Jonathan, bedankt dat ik van jullie foto’s mocht maken, ik vond het bijzonder dat te mogen doen. Ik wens jullie heel veel geluk!

Liefs Nicolette

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.