Niek

Niek

 

Nog geen 4 weken geleden mocht ik de trouwdag van Thomas en Esther fotograferen. Het werd een bruiloft zoals ik (gelukkig) nog nooit eerder had meegemaakt. Wat begon als een geweldige trouwreportage, eindigde onverwachts in het ziekenhuis na 24 weken zwangerschap. Na 26 weken en 2 dagen werden Niek en Maas* geboren.

Ik kreeg een mooie kaart van de ouders met een tekst die alles zegt:
Nog nooit waren einde en begin
Voor ons zo met elkaar verweven
Intens gemis en stralend nieuw
Beide met liefde omgeven

Ondanks de heftige maanden die zijn geweest blijven Thomas en Esther vooruit kijken. Wat een kracht hebben jullie samen!

Niek doet het gezien de heftige start erg goed en hij toont zich daarmee al net zo’n vechtertje als zijn ouders. Het was natuurlijk niet de planning om deze lieve mensen zo snel weer voor mijn camera te hebben, maar wat voelt het goed dat ik dit voor jullie heb kunnen doen.

Lieve Thomas en Esther, jullie positiviteit is inspirerend, houd dat vol! Ik wens jullie heel veel geluk met z’n drietjes en hopelijk worden alle maanden dat jullie getrouwd zijn een stuk rustiger dan deze eerste.

Liefs, Sander

3 antwoorden
 1. Lisette
  Lisette zegt:

  Poe, wat een verhaal… Ik ben zelf mijn dochtertje verloren met 20 weken en had 44 weken laten mijn gezonde zoon in mijn armen. En dat was al dicht op elkaar maar dit, is inderdaad zoals de ouders prachtig omschrijven: het einde en begin in 1.
  Heel veel sterkte met het gemis en het geluk van ouders zijn. Gemis en geluk blijft voor altijd naast elkaar bestaan.

  Beantwoorden
 2. joyce
  joyce zegt:

  Wat een prachtige foto’s.Heel veel sterkte kracht en liefde toegewenst in deze moelijke, onzekere tijd .Hopelijk mag jullie knappe ventje snel mee naar huis. Vorig jaar lag ik op de dag dat wij zouden trouwen ook in het ziekenhuis vanwege het hellp-syndroom. Esmee is toen met 26 weken geboren. Gelukkig is het allemaal goedgekomen.

  Beantwoorden
 3. annelize
  annelize zegt:

  lieve schatten

  ben zo trots op jullie!! zo sterk als jullie zijn!!! en super trots op niek! lieve schatten sta altijd voor jullie klaar is maar 1 telefoontje voor nodig dat weten jullie.
  hele dikke knuffel en 1 extra voor stoere Niek
  luv ya

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.