Neal & Lean tweeling 35 weken geboren

Neal & Lean

Neal & Lean tweeling 35 weken geboren

Nadat de mama van Neal en Lean al 5 weken opgenomen was in het ziekenhuis is de tweeling met 35 weken en 4 dagen gehaald met een keizersnede. Gelukkig deden ze het vanaf het begin af aan meteen goed. En mochten ze na een dag uit de couveuse en in een wiegje.

Ik ontmoette ze op de couveuse afdeling waar ze een eigen kamer hadden. Neal die hoorde je al vanaf de gang, die liet al horen dat hij wel een flesje lustte. Nadat papa de poepluier van Neal had verschoond kreeg hij heerlijk zijn flesje, die hij helemaal zelf leeg dronk. Nadat Lean wakker gemaakt moest worden kreeg ook zij haar flesje, ondanks de hik en dat ze nog een beetje moe was kreeg ze haar flesje bijna helemaal zelf leeg en kreeg nog maar een klein beetje via de sonde toegediend.

Ik wil jullie heel erg bedanken met het delen van jullie verhaal en voor de gezellige reportage die ik van jullie mocht maken. Ik wens jullie heel veel geluk, liefde en gezondheid.

Inmiddels zijn Neal en Lean al een weekje heerlijk bij papa en mama thuis.

********

De ouders:

We vonden het erg bijzonder om in deze onzekere en toch heftige periode verrast te worden met een fotoshoot van onze kindjes. We willen daarom ook de stichting Earlybirds en Jamilla bedanken voor het mogelijk maken van deze reportage waar we nog vaak aan zullen terug denken.

Inmiddels gaat het thuis steeds beter en groeien de kindjes als kool, ook mama voelt zich steeds beter.

Heel erg bedankt!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.