Nathan prematuur 33 weken couveuse Isala Zwolle

Nathan

Nathan prematuur 33 weken couveuse Isala Zwolle

Na een afwezigheid van zo’n 2 jaar bij Stichting Earlybirds, heb ik mij onlangs weer aangemeld en mocht ik gelijk mijn eerste reportage doen! Op zondag 3 april heb ik foto’s gemaakt van de kleine Nathan, in het Isala ziekenhuis in Zwolle. Nathan is geboren op 11 maart 2016 na een zwangerschap van 33 weken. Nadat de weeën waren begonnen en het niet zo heel goed leek te gaan met Nathan, werd hij gehaald middels een spoedkeizersnede. Voor zijn papa Stefan en mama Monique een complete verrassing en nogal een schok, dit is natuurlijk niet niks.

Ik ken de ouders persoonlijk, dus toen ze mij benaderden om deze reportage van Nathan te komen maken, was ik natuurlijk vereerd dat ik dit voor hen mocht doen. Na mijn aankomst reden Monique en Stefan de couveuse naar een aparte kamer, waar we in alle rust foto’s konden maken. Nathan is geboren met een onvolgroeid neusbotje, zijn neus is daarom wat kleiner waardoor hij wat lastiger zelf kan ademen. Hij had die dag ook meer last van zijn ademhaling dan normaal, dus we hebben hem niet teveel belast en zoveel mogelijk lekker laten liggen in zijn couveuse. Daar werden de foto’s niet minder mooi om!

Monique en Stefan, inmiddels is jullie mooie kleine mannetje heerlijk thuis. Geniet van hem en van elkaar in deze bijzondere periode!

Liefs

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.