Nando & Danillo prematuur 31 weken tweeling

Nando & Danillo

Nando & Danillo prematuur 31 weken tweeling

Wat begon met een klein pijntje in de rug wat bleef zeuren, ging naar een bevalling van een zwangerschap van 31,1 weken. Totaal onverwacht en zo snel waren daar opeens Danillo & Nando. Zo klein en teer lagen ze op mijn buik en zo snel werden ze weggehaald, en daar lagen ze dan in de couveuse met al het materiaal….en zo begon het moment dat je geleefd wordt, ziekenhuis in en uit… maar iedere dag ging het een stukje beter, de 1 wat sneller dan de ander.

Tussen al de moeilijke en vermoeiende momenten komt er dan een lieve fotograaf foto’s maken, de 1 klaar wakker en de ander was niet wakker te krijgen, maar geweldig dat de stichting dit doet, eindelijk mooie duidelijke foto’s…een herinnering voor eeuwig!!

Na 5 weken deden de jongens het zo goed dat ze naar huis mochten, klaar voor de grote wereld…Inmiddels zijn ze 5,5 weken oud en het gaat super met ze!

****

De fotograaf:

Zoals de slogan van de Earlybirds fotografen luid: met liefde fotografeer ik voor Earlybirds Fotografie. Graag offerde ik dan ook mijn vrije middag op voor het fotograferen van deze prematuurtjes. Op naar het ziekenhuis in Venlo waar ik inmiddels blindelings de couveuseafdeling weet te vinden… 😉

Daar lagen de mannetjes, allebei nog lekker in hun bedje waar ze onder toeziend oog van hun zussen nog lekker aan het relaxen waren. Al gauw kregen ze honger en ging de dagelijkse routine weer van start. Als fotograaf leggen wij de kindjes met zorg, liefde en respect vast tijdens de dagelijkse routine.

Nadat de mannetjes vanuit het UMC Maastricht naar het VieCuri in Venlo zijn verhuisd zijn ze goed aangesterkt. Inmiddels lekker thuis waar ze verwend worden door hun papa, mama en twee zussen.

Heel veel geluk saampjes!! Liefs Milou

5 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.