Myles & Genevieve

Myles en Genevieve

 

In het Waterlandziekenhuis in Purmerend mocht ik de tweeling Myles en Genevieve fotograferen. Wat een prachtig gezinnetje trof ik daar aan! Als een ervaren team verdeelden vader Sylvanus en moeder Anastacia de taken. In alle rust knuffelden, verschoonden en voedden ze hun lieve zoon en dochter.

Anastacia belandde met 29 weken zwangerschap in het ziekenhuis, nadat de vliezen van Myles waren gebroken. Per ambulance werd Anastacia van het ziekenhuis in Purmerend naar het AMC gebracht. Daar werd gedacht dat de bevalling al snel zou beginnen, maar dit zette niet meteen door. Zo kon de tweeling mooi nog even verder groeien.

Tien dagen later begonnen de weeën en na een snelle, natuurlijke bevalling werd de tweeling geboren na precies 31 weken. Myles kwam als eerste, Genevieve volgde 13 minuten later. Ze deden het meteen goed! Al een week later, op vaders verjaardag, mochten ze naar het Waterlandziekenhuis. Na een dag werd Genevieve helaas flink ziek door een bacterie. Gelukkig is ze hiervan inmiddels hersteld. Wel heeft ze hierdoor een kleine achterstand opgelopen ten opzichte van haar broer. Myles is klaar om naar huis te gaan maar wacht rustig op zijn zus. Op de dag van de fotoreportage mocht Genevieve van de monitor af, weer een stap in de goede richting! Ook het drinken gaat steeds beter. Als ze geen sondevoeding meer nodig heeft, kunnen ze lekker met zijn vieren naar huis. Hopelijk gaat dat snel gebeuren!

Lieve Anastacia en Sylvanus, ik wens jullie vieren alle goeds toe! Geniet van elkaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.