Myla prematuur geboren

Myla

Myla prematuur geboren

Van de fotograaf:

Dit keer mocht ik langs bij Myla in het Spaarne ziekenhuis. De zwangerschap verliep prima totdat met 30 weken plotseling de vliezen van de moeder van Myla braken. Met spoed naar het VUMC waar Myla binnen 24 uur is geboren. Ze weegt 1485 gram en doet het meteen vanaf de 1e dag al zo goed dat ze met een paar dagen al over mag naar Haarlem. Fijn, dat is al meteen een stuk dichter bij huis.

Als ik kom is Myla net aan het wakker worden. En dat is maar goed ook, want ze heeft dringend een schoon luiertje nodig. Ondanks dat hun dochter op dag van de reportage nog maar 2,5 week oud is zijn papa en mama al prima op elkaar ingespeeld en draaien hier hun hand niet voor om. En wat is Myla een actief meisje! Ze zwaait met haar armpjes, trapt met haar beentjes en houdt tegelijkertijd ook nog met haar mooie ogen alles in de gaten.

Na de verschoning mag ze buidelen en ook nu draait ze haar hoofd van links naar rechts om maar niets te hoeven missen. Als ze dan via de sonde haar voeding heeft gehad valt ze uiteindelijk heerlijk in slaap.

Lieve Myla, ik wens jou samen met je ouders alle goeds toe en hoop dat je snel naar huis mag.

Met vriendelijke groet,
Ineke Mulder

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.