Monte

Monte Jepma
Lieve jongen, na dertig weken en een dag vond je het al tijd om de wereld te gaan verkennen! Je eerste dagen waren echter nogal onrustig, tussen piepende computers en couveuses, op een drukke intensive care afdeling. Maar jij deed het boven verwachting goed.
Elke dag hebben we ons best gedaan om zoveel mogelijk met je te buidelen en je in warmte en rust op onze huid te voelen. Dit geeft je een natuurlijke geborgenheid en ruimte om weg te dommelen. Bij mama gaat dit al snel en bij papa is het na enkele onderzoekende blikken ook gauw vertrouwd, het geluid van zijn stem heb je toch echt al vaker gehoord!
Na vier dagen komt plotseling het nieuws dat we welkom zijn in een ziekenhuis met familiekamers. Een plek waar we 24 uur lang bij je kunnen zijn, dat klinkt goed en het is fijn nieuws dat de intensive care niet meer nodig is! Na een transfer in de ambulance zijn we plotseling op een plek waar we in de watten worden gelegd en waar het gezin centraal staat bij de zorg, elke dag komen we hier méér tot rust!
In deze setting worden we door een verpleegster gewezen op de mogelijkheid van een earlybirds fotoreportage voor ons drieën. Het klinkt ons direct als muziek in de oren en we schrijven snel een bericht via de mail. Twee dagen later staat fotograaf Tineke Giesbers bij ons voor de deur en op zeer prettige wijze worden we professioneel vastgelegd. In prachtige foto’s vangt ze zowel de sfeer, de ouders, onze kleine man als ook de intieme, vertederende en grappige momenten die zich voordoen tijdens het verschonen, wegen en buidelen. Wat wij hiervoor moeten doen?
Niet meer dan wat we altijd doen tijdens het verschonen, wegen en buidelen, de fotografe doet de rest!
Hartelijk bedankt voor de prachtige fotoreportage, het zal voor altijd een tijdsbeeld blijven van onze knul als elf dagen oude baby. Onbetaalbaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.