Milo

Milo, prematuur geboren na 28 weken

Zondag 8 november mocht ik naar het WKZ voor een reportage van Milo. Zijn trotse ouders wachtten mij al op in de hal en samen gingen we naar de NICU afdeling waar Milo lag.
Milo werd op 31 oktober met 28 weken onverwachts geboren, maar ondanks dat hij veel te vroeg ter wereld kwam, maakte hij een goede start. Terwijl papa Milo verschoonde hoorde ik het verhaal van Milo’s zwangerschap en geboorte. Ik zag de liefde van de ouders voor dit kleine mannetje en naast de zorgen vooral ook de kracht en positiviteit die zij Milo geven. Ze leven van dag tot dag en proberen zoveel mogelijk bij hun zoontje te zijn. Dit mannetje is zo ontzettend welkom! Met een schone luier en een nieuw mutsje was het tijd om lekker bij mama te buidelen. Mama en Milo genoten hier zichtbaar van.
Daniëlle en Rutger: het was een voorrecht om voor jullie deze reportage te verzorgen! Wat zijn jullie sterk! Ik hoop dat Milo elke dag stapjes vooruit blijft zetten en dat hij de hele wereld zal laten zien hoe dapper en sterk hij is! Ik hoop dat hij op een dag bij jullie achterop de motor zit!
Veel liefs,

Laura Elkhuizen

3 antwoorden
 1. Reina Vastenburg
  Reina Vastenburg zegt:

  Prachtige foto’s,
  Iedereen zal begrijpen dat het ook een voorrecht is om als oma,dit te lezen, en gewoon super trots te zijn op zulke kinderen
  die hun zoon zo lief hebben en koesteren.

  Beantwoorden
 2. Sandra
  Sandra zegt:

  Wat een mooi reportage…zowel de foto’s als de tekst. Een kleine brok in mijn keel…. Milo is een prachtige baby en hij treft het met zulke liefhebbende ouders. Danielle en Rutger ik wens jullie alle geluk toe. Liefs x

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.