Mick

Het begint als een normale maandag ochtend tot blijkt dat Elsa de slijmprop verloren is. In plaats van gewoon naar het werk te gaan stappen ze in de auto voor een controle in het ziekenhuis. Na onderzoek blijkt dat Elsa al bijna ontsluiting heeft en er een kans bestaat dat ze binnen een week gaat bevallen. Er wordt meteen gestart met longrijpers die 48 uur nodig hebben om in te werken. Helaas kunnen deze maar 12 uur hun werk doen. De bevalling zet veel sneller door dan gehoopt en op dinsdag ochtend om 5.22 uur wordt Mick al geboren met 32 weken en 3 dagen.

Mick doet het vanaf het begin al meteen heel goed. Na anderhalve dag kan hij al zonder beademing en ook andere hulpmiddelen werden in de dagen die volgden al gestopt. Wel heeft hij nog brady’s (hartslagdipjes) en ligt daarom nog aan de monitor.

Wanneer ik als fotograaf er ben mag hij na het verschonen fijn aan de borst. En dat doet hij zo goed. Hij pakt gelijk en wanneer we hem later wegen blijkt hij nog nooit zo goed gedronken te hebben. Dit mannetje groeit als kool. Nog even en dan mag je lekker naar huis lieve Mick.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.