Mick prematuur geboren met 27 weken, WKZ, couveuse, sondevoeding

Mick

Mick prematuur geboren met 27 weken, WKZ, couveuse, sondevoeding
Op vrijdag 2 juni bezocht ik kleine Mick in het WKZ te Utrecht, geboren met 27 weken.

Mick’s moeder haalde me beneden in de hal op en al pratend over Mick en hoe het ging liepen we naar de afdeling om hem en zijn papa te ontmoeten. Mick was vandaag precies 5 weken oud en de dag was al heel goed begonnen. Want Mick was van de high care afdeling verhuisd naar de kamers op de 2e verdieping omdat het steeds beter met hem ging. Wat een fijn nieuws!

Ik heb mooie foto’s gemaakt van Mick en zijn ouders rondom de couveuse. Tijdens zijn verzorgingsmomenten tot en met het moment waarop hij zijn sondevoeding kreeg tijdens het buidelen. Hij was de hele tijd heel erg tevreden, rustig en liet alle handelingen die papa, mama en de verpleegster bij hem deed lekker gebeuren. En we hadden allemaal het idee dat hij de camera ook een beetje volgde, want hij reageerde op de klikjes en keek af en aan naar de grote zwarte lens dat op hem gericht was.

Wat heb ik genoten van deze reportage met Mick. Lieve ouders van Mick – wat gaan jullie vol liefde en zorg om met jullie lieve kleine mannetje. De warmte straalde ervan af. Ik hoop dat jullie met zijn drietjes heel snel naar huis mogen. En Mick: zet al die positieve stapjes goed door, dan mag je snel in je eigen bedje thuis slapen!

Lieve groet, Nicole

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.