Dagboek Phileine deel 2

Hallo! Mijn naam is Sylvia van Noort. Mama van Phileine die te klein en te vroeg is geboren en te kort hier mocht zijn. Ik ga jullie meenemen in het dagboek van een ‘’couveuse mama’’. In het dagboek van de mama van Phileine. Dit is deel twee. 

27 weken en 2 dagen

Oh oh… Mama zou iedere dag iets gaan schrijven maar ik kom er niet aan toe (smoesjes!). Elke dag zit helemaal vol met bezoek dat het voor mijn gevoel allemaal snel gaat. Morgen hebben we gelukkig een rustig dagje. Alleen papa komt rond 12 uur. Het is nu zaterdag en ik heb helemaal niet het gevoel dat het weekend is. Het gevoel van de dagen ben ik een beetje kwijt. Vanmorgen heb ik 2,5 uur aan de CTG gelegen. Ik heb het idee dat de CTG’s iets minder stabiel zijn als de eerste 4 dagen maar vooralsnog doe je het prima. Lekker blijven zitten lieverd!

Lees deel één hier

27 weken en 3 dagen

Goedemorgen baby. Je hebt net een perfecte CTG laten zien. Wat zijn mama en papa daar weer blij mee zeg. Vannacht heb ik goed geslapen. Wel werd ik om 01:00 wakker met het gevoel dat het ochtend was.
Gek, vroeger zou ik blij zijn dat ik dan nog een hele nacht kon slapen, maar hier in het ziekenhuis heb ik dat niet. Laat het maar snel ochtend zijn. Wat ik jou dus helemaal nog niet verteld heb is dat ik naast Roos lig. Ik deel de kamer met haar sinds maandag middag. We liggen een beetje met hetzelfde idee hier. Zo lang mogelijk blijven liggen.
We hebben het ontzettend naar onze zin samen. We lachen een hoop. Ze krijgen ook een meisje net als jij. Wie weet worden jullie later wel vriendinnetjes. Ze hebben al een jonger zoontje. Dat jongetje lijkt heel erg veel op papa vroeger. Heel erg blond en heel schattig. We zijn ook zo benieuwd naar hoe jij eruit ziet. Wordt het blond als papa, of toch bruin als mama, of toch rood.. Oh Roos is uit de douche. Ik ga ook even douchen pop.

Dikke kus, mama.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.