Mette prematuur geboren met 30 weken, Tjongerschans, sonde, keizersnede

Mette

Mette prematuur geboren met 30 weken, Tjongerschans, sonde, keizersnede

 
Van de moeder:

Daar was ze al onze lieve kleine Mette… Veel te vroeg…maar wat zijn we blij dat ze er is en dat ze het zo goed doet. We hopen dat we snel naar huis kunnen en dan lekker kunnen genieten met z'n drieën op de boerderij

Anneke bedankt voor de fijne ochtend en de prachtige foto's!
Groetjes Nynke

——————-

Van de fotografe:

Vandaag was ik op bezoek bij Mette in de Tjongerschans in Heerenveen. Deze pittige tante is inmiddels alweer een maand oud. Na een normale zwangerschap werd ze onverwacht geboren met 30 weken via een keizersnee en het gaat ontzettend goed met haar.

We beginnen de ochtend rustig. Mette krijgt een schone broek en omdat de sonde vervangen moet worden, wordt deze er alvast uit gehaald. Even daarna moest de nieuwe sonde erin. Dit ging niet meteen op rolletjes en dat liet ze ook weten. Het kostte haar wel een hoop energie om te protesteren, dus was er niet veel meer over voor de borstvoeding. Daarom werd ervoor gekozen om haar vandaag via de sonde te voeden. Ze lag in de tussentijd heerlijk bij mem en had het zelfs zo comfortabel dat ze nog een klein dipje liet zien. Gelukkig was ze daar snel weer van hersteld.

Ik heb deze ochtend met veel plezier gefotografeerd en heb het erg gezellig gehad. Geniet van jullie ‘tuttebelletje’ en ik wens jullie veel geluk en liefde in de toekomst!
Warme groet,
Anneke

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.