Melody

MELODY
Woensdag 30 april werd ik ‘s avonds laat opgenomen in het ziekenhuis omdat ik ontzettende buikpijn had en een veel te hoge bloeddruk. Ze namen direct actie en na het bloed prikken kwamen ze erachter dat ik het Helpp syndroom had (zwangerschapsvergiftiging). Zondag 4 mei was ik nog zieker geworden waarop werd besloten om mij over te plaatsen naar het WKZ ( wilhelmina kinderziekenhuis) te Utrecht. Daar werd na alle onderzoeken besloten om een keizersnede uit te voeren. En daar was Melody om 14.45 uur.

Ze had een goede start maar met 1565 gram wel erg klein, en werd dan ook in de couveuse geplaatst. Ze kreeg een sonde voor de voeding, en aan de monitor voor haar hartslag, zuurstof . Ze heeft dalingen (brady genaamd), waarbij ze soms vergeet adem te halen, hiervoor krijgt ze het medicijn coffeine wat haar hersentjes alert houdt.

Vrijdag 9 mei werd Melody over geplaatst naar het Beatrixziekenhuis in Gorinchem, want mama mocht ook weer naar huis en zo is ze dichterbij. Ze ligt nu 2 weken in Gorinchem en gaat heel hard vooruit! Ze drinkt al meer uit de fles, maar soms is ze zo moe dat ze ook nog via de sonde voeding krijgt. Haar gewicht is inmiddels 1915 gram.

We hopen dat ze binnenkort uit de couveuse mag en dat ze van de monitor af kan, maar dat is een kwestie van tijd.

Melody is een pittige dame en dat gaat zeker goed komen!!

Vandaag 22 mei kwam Pasquale voor een fotoreportage, en nam een knuffeltje voor Melody mee genaamd Linda. Melody vond hem ook interessant want ze had hem al gauw goed vast. Helaas voelde Melody zich niet zo lekker vandaag en heeft ze wat gespuugd over haar knuffeltje, maar mama gaat hem gauw wassen zodat Linda weer snel bij Melody in de couveuse kan liggen.

Wij willen Pasquale ontzettend bedanken voor de reportage, de foto’s zijn geweldig!

Bedankt stichting Earlybirds en Pasquale.

Nick en Wendy

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.