Max


MAX-WIGGERS

 

Ouders:

Na een heerlijke zwangerschap van ruim 29 weken werd op 22-2 om 8 uur ‘s ochtends geheel onverwacht onze kleine Max geboren in het ziekenhuis in Zwolle. Hij was een flinke kerel voor zijn leeftijd en woog maar liefst 1700 gram. Eerst ging het heel goed met Max, maar in zijn eerste nacht bleek hij een gaatje in zijn dunne darm te hebben. Met spoed naar het WKZ in Utrecht, waar hij inmiddels drie operaties achter de rug heeft. Maar gelukkig is Max een stoer ventje en herstelt hij heel goed van alles wat hij heeft meegemaakt.

Inmiddels is hij ruim 33 weken, weegt hij bijna 2 kilo en hopen we binnenkort te mogen verhuizen naar een ziekenhuis dichter bij huis, namelijk Enschede.

Dank je wel Nicole, voor de rust die je had tijdens de fotosessie. Je behandelde ons en Max met zoveel waarde, dat was heel erg fijn. En het zijn ook nog eens prachtige foto’s geworden!

 

Liefs Carlo, Inge en Max

 

De fotograaf:

Ik rij op deze zonnige donderdag naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis, benieuwd naar het lieve Earlybirdje dat ik weer voor mijn lens mag vastleggen. Ik ontmoet Max uit Hengelo, met 29 weken geboren en hoor het verhaal van zijn te vroege komst van zijn lieve ouders. Max ligt heerlijk te soezen wanneer ik kom, en groeit al elke dag een stukje meer. Ik maak foto’s terwijl mama en papa hem met snoertjes en al klaar maken om te gaan buidelen.

En dat moment dat hij op mama’s borst ligt om dicht aan te knuffelen is onbetaalbaar. Hij kijkt mij stiekem aan, terwijl ik om hem en mama heen foto’s aan het maken ben en ik zie dat hij geniet van het moment om dichtbij mama te zijn. Met papa ga ik een kopje koffiedrinken, zodat Max lekker rustig kan buidelen. Bij de koffiecorner kletsen we verder over Max en zijn sterke wil, en wanneer we na ong. 40 min weer terug gaan naar de couveuseafdeling maak ik nog een serie prachtige foto’s van Max. Ik krijg nog een grote gaap van hem, hij strekt zijn lief, klein handje uit alsof hij me wil bedanken voor dit mooie moment.

Lieve Inge en Carlo, ik duim heel hard mee dat jullie rond de Paasdagen eindelijk met zijn drietjes naar huis mogen zodat Max kan genieten en groeien in het bijzijn van grote broer en zus.

liefs, Nicole Langen

 

 

 

1 antwoord
 1. Brigitte
  Brigitte zegt:

  Lieve Max,
  Hopelijk krijg je veel steun van mijn birdje!
  Fijne Paasdagen; hopelijk lekker thuis.
  Groeten Brigitte (maakster van het birdje)

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.