Maud & Femm

Maud & Femm

 

Onlangs ben ik op bezoek geweest bij twee kleine meisjes in de Gelderse Vallei in Ede. Maud en Femm zijn met 34 weken geboren. Als eerste kwam Maud op de wereld. Wel de kleinste van de twee maar al helemaal klaar voor de wereld. Haar zusje Femm kwam daarna. Net na de geboorte was het goed te zien dat Maud iets kleiner was dan Femm, maar toen ik op bezoek kwam had Maud al een heel eind ingehaald!

Toen ik aankwam lagen de meisjes lekker in hun bedje te slapen en werden ze langzaam wakker voor hun flesje. Helaas kon papa er niet bij zijn, dus de meisjes gingen samen met mama op de foto. Als laatste mochten ze lekker bij elkaar in het bedje liggen. Ze vielen al vrij snel tegen elkaar aan in slaap. Heel ontroerend om de twee zusjes zo bij elkaar te zien liggen.

Buiten dat Maud nog wat extra bijvoeding via de sonde krijgt, doen de meisjes het super goed! Zodra Maud ook haar flesje helemaal leeg krijgt, mogen ze fijn met papa en mama mee naar huis. Het ziet er al naar uit dat dit niet heel lang meer gaat duren.

Heel veel succes Wendy, Mark, Maud en Femm! Ik hoop dat jullie snel samen naar huis mogen.

Liefs, Malou

**********************

De ouders:

Toen een verpleegkundige in ziekenhuis De Gelderse Vallei ons attendeerde op het mooie werk dat stichting Earlybirds doet, ben ik op de site gaan kijken. Ik was al onder de indruk van de mooie gehaakte knuffeltjes voor Maud & Femm (ze knuffelen hier al echt mee) en toen ik zag dat ook fotografie mogelijk was via Earlybirds hebben we ons opgegeven. Op 26 november wat het zover, en wat was het een bijzondere middag. Malou heeft dierbare momenten vastgelegd en dat is zo fijn voor later. Dan kunnen we de meisjes door middel van de foto’s vertellen hoe de eerste periode in hun leven is geweest: bijzonder, emotioneel, mooi, vol liefde maar soms ook onzeker en met zorgen. Gelukkig gaat het erg goed met Maud & Femm en het ziet er naar uit dat het niet lang meer duurt voordat ze mee naar huis mogen. We kunnen niet wachten!

Liefs Mark, Wendy, Maud & Femm

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.