Maud prematuur 32 weken Radboud UMC Nijmegen

Maud

Maud prematuur 32 weken Radboud UMC Nijmegen

Zaterdag 21 november, we hadden de sinterklaascadeaus binnen en gingen nog snel even gordijnen uitzoeken voor de babykamer. “Drie weken levertijd”, zei de verkoopster. “Geen probleem!”, zeiden we tegen elkaar. De uitgerekende datum lag immers nog 8 weken voor ons. Hóe anders liep het die dag!

Eenmaal thuis rond 14 uur ga ik even op de bank liggen en plots voel ik iets. Snel naar de wc. Is dit vruchtwater? Wat kan het anders zijn? Snel de verloskundige gebeld. Zij stuurde ons door naar het ziekenhuis bij ons in de buurt. Daar aangekomen gelijk aan de monitor. De rugpijn die ik al de hele ochtend had bleken weeën te zijn. Na overleg werden we doorgestuurd naar het Radboud UMC in Nijmegen. Na bijna een dag werd onze dochter Maud geboren op zondag 22 november. Onze kleine meid deed het vanaf het begin heel goed! Na iets meer dan een week in Nijmegen (lang leve het Ronald McDonald-huis!!!) konden we terug naar ons eigen streekziekenhuis. Inmiddels is Maud al flink gegroeid en gaat ze steeds weer met stapjes vooruit.

Via het verplegend personeel werden attent gemaakt op de stichting Earlybirds. Een afspraak met fotograaf Rayke was snel gemaakt. De shoot was erg leuk om te doen en te beleven. Ook Maud deed flink haar best om er iets moois van te maken. Het resultaat vinden we dan ook prachtig! Bedankt.

Groetjes Niels, Marloes en Maud

**********

De fotograaf:

Op zaterdag 19 december mag ik naar Doetinchem om hier een reportage van Maud en haar ouders te maken. Wat een prachtige grote kijkers heeft dit kleine meisje zeg! Wauw! De reportage verloopt heel prettig, Niels en Marloes doen hun verhaal terwijl ik ondertussen foto’s maak van het wegen, badderen en voeden. En van opa met de kleine meid, want vlak voordat ik naar huis wil gaan komt hij ook nog even op bezoek. Marloes verteld hoe ze in maart/april nog dacht hoe leuk het zou zijn als ze in 2015 zwanger zou raken, niet kunnen bedenken dat ze zeven maand later al moeder van dit mooie meisje zou zijn! Gelukkig gaat het met Maud heel goed, en hopelijk blijft ze vooral zo door gaan.

Heel veel geluk en gezondheid voor jullie gewenst!

Lieve groeten,
Rayke Knippers

2 antwoorden
 1. Loes
  Loes zegt:

  Wat een goed initiatief van Early Birds!
  Mooie foto’s van je kindje koester je. Zeker als je zo’n bijzondere start maakt.
  En wat een fantastisch resultaat Rayke! Maar ja, met zo’n knap fotomodelletje kan het ook haast niet anders!!!

  Beantwoorden
 2. Tineke
  Tineke zegt:

  Wat een geluk dat Niels en Marloes met Earlybirds fotografie in contact zijn gekomen. De foto’s zijn geweldig mooi geworden en Marloes en Niels hebben er ook erg veel plezier aan beleefd.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.