Mats prematuur 29 weken WKZ high care

Mats

Mats prematuur 29 weken WKZ high care

Iedere keer als ik foto’s maak voor stichting Earlybirds valt het me weer op hoe trots de ouders zijn, hoe spannend het voor hun is hun kleintje zo te zien vechten maar ook hoe liefdevol en attent hun verzorgers zijn waar niets teveel voor is.

Zondag mocht ik voor Earlybirds de kleine Mats van twee weken en zijn lieve ouders fotograferen in het WKZ in Utrecht. Mats is, na een zware zwangerschap met complicaties, toch nog redelijk onverwachts, via een keizersnede geboren met 29 weken.

Het kleine mannetje woog 1300 gram en heeft een moeilijke start gehad met z’n longetjes. Maar het is een vechtertje want na twee weken mocht hij al naar de high-care, weegt hij al 1500 gram melden zijn ouders trots en gaat het met zijn longetjes steeds beter. Gelukkig gaat het met mama ook steeds beter en kunnen jullie straks heerlijk gaan genieten.

Lieve Mats blijf het zo goed doen dan mag je snel met papa en mama mee naar huis en dan kan het grote genieten beginnen! Ik wens jullie heel veel geluk en gezondheid toe.

********

De ouders:

Vandaag is het zo ver: de shoot van Earlybirds. Niet in woorden uit te drukken hoe dankbaar wij zijn met deze shoot. Paula komt aan op de afdeling waar Mats ligt en wij maken kennis met elkaar. Al vrij snel pakt Paula haar camera en begint mooie momenten vast te leggen. Dit alles gaat heel natuurlijk en op het ritme van onze zoon. Mats is heel tevreden en rustig en geniet van de aandacht die hij krijgt!

Tussendoor praten wij hoe Mats het doet en hoe wij het allemaal ervaren. Mats is 10 weken te vroeg geboren en had een slechte start. Gelukkig maakt hij nu sprongetjes vooruit, maar toch blijf je voorzichtig als ouders zijnde. Het blijft een kwetsbaar mannetje! Wij zijn heel tevreden met de zorg in het WKZ.

Lieve Paula,

Onwijs bedankt dat je dit hebt vastgelegd voor ons…..dit is een herinnering die wij nooit maar dan ook nooit zullen vergeten!

Liefs Timo, Suus en Mats

1 antwoord
  1. Bep Zaaijer
    Bep Zaaijer zegt:

    hallo lieve mensen wat is dit een dierbaar moment met jullie zoontje ,geniet van elkaar en hoop dat jullie zoontje Mats het goed blijft doen ,lieve groet Bep Zaaijer

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.