Mason & Reece prematuur geboren met 31 weken en 6 dagen, tweeling, weeenremmers, buidelen, badderen

Mason & Reece

Mason & Reece prematuur geboren met 31 weken en 6 dagen, tweeling, weeenremmers, buidelen, badderen

Van de fotograaf:

Mama Debbie vertelde dat ze nog hebben geprobeerd om met weeënremmers de bevalling uit te stellen, maar dat is helaas niet gelukt. Met 31 weken en 6 dagen werden deze twee prachtige jongetjes geboren: Mason & Reece.

Op het moment dat ik hen mag komen fotograferen, zijn ze bijna vier weken oud. Nadat ik mijn handen nog eens goed heb gedesinfecteerd en mijn mondkapje heb opgedaan, kan ik hen van dichterbij bewonderen. Ze liggen heerlijk te buidelen bij hun papa en mama. Mason is wat onrustig en wordt getroost door zijn papa. Reece ligt juist heerlijk te slapen. Debbie en Stuart vertellen mij dat dit meestal andersom is.

Vandaag mogen zijn ook in bad! Het wassen vooraf is niet altijd even fijn. Maar eenmaal in het warme badje, liggen zij heerlijk te ontspannen. Na het afdrogen en aankleden is het tijd voor een flesje. Reece drinkt een klein beetje: hij is zo moe van het in bad gaan. Mason drinkt zijn fles al een flink stuk leeg. Knap hoor, na zo’n badsessie. Wanneer de jongens beiden zelfstandig hun flesje leeg kunnen drinken, mogen ze mee naar huis. Ik hoop van harte dat dit niet lang meer op zich zal laten wachten!

Liefs, Wendy

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.