Mason prematuur geboren met 34 weken en 3 dagen, Maasstad ziekenhuis, osndevoeding,vroeggeboorte

Mason

Mason prematuur geboren met 34 weken en 3 dagen, Maasstad ziekenhuis, osndevoeding,vroeggeboorte

 
Op 28 februari was ik te gast bij Mason in het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam. Dit mannetje is geboren met 34+3. Hij is nu één week oud en hij heeft al vele stappen gemaakt. De weg naar huis bij zijn papa, mama en grote broer komt steeds dichterbij.

Als ik bij hem de kamer instap hoort de moeder net goed nieuws. Mason mag van de monitor. Dat is weer een mooie stap vooruit! Daarna vertelt de verpleegkundige dat ze ook minder goed nieuws heeft. Mason moet tijdelijk onder de blauwe lamp. Hij ziet wat geel en de bloedwaardes zijn nog niet goed. Dat is wel even een tegenvaller, maar de mama van Mason houdt goede hoop om toch snel naar huis te mogen.

Dat de wereld vol verrassingen zit liet Mason in een vroeg stadium al weten. Zij hadden nooit verwacht dat zij opnieuw spontaan zwanger zou worden. Daarna kwam Mason ook nog eens te vroeg. Wat een wonder toch steeds weer.

Tijdens de gehele fotosessie is Mason heel tevreden en hij laat het zich allemaal gebeuren. De liefdevolle aanrakingen van zijn moeder zorgt ervoor dat hij haar even aankijkt en een klein glimlachje tussendoor komt. Wat een mooi gezicht!

Ik wens Mason, zijn vader, moeder en grote broer alle geluk van de wereld! En hopelijk mogen jullie snel naar huis.
Liefs Eveline

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.