Mason prematuur geboren met 32 weken, Maastricht UMC, flesvoeding, badderen, vroeggeboorte

Mason


Mason prematuur geboren met 32 weken, Maastricht UMC, flesvoeding, badderen, vroeggeboorte

Op dinsdag 22 januari mocht ik mijn eerste twee Earlybird reportages van 2019 maken. Als eerste ging ik op bezoek bij Mason en daarna zou ik langsgaan bij een klein meisje. Eigenlijk werd Mason pas in februari 2019 verwacht, maar hij vond 2018 een mooier geboortejaar en werd op 28 december geboren in Maastricht. Begin januari werd hij al overgeplaatst naar Venlo omdat hij het zo goed deed.

Tijdens de reportage ging Mason lekker in badje. Hij genoot zichtbaar van het warme water. Na het badje kreeg hij nog een flesje en daarna was het tijd om op kraambezoek te gaan.

Aan het begin van de reportage vroeg de mama van Mason of het mogelijk was om ook foto’s van Mason en Yfke samen te maken. Voor Mason was het de eerste keer dat hij van de kamer ging om op bezoek te gaan bij Yfke. Beide mama’s kenden elkaar al van de middelbare school. Ze trouwden puur toevallig om dezelfde dag, zelfs de uitnodigingen voor de bruiloften hadden elkaar gekruist. Daarna kwamen ze elkaar tegen in Maastricht, waar Mason al geboren werd. En uiteindelijk samen in Venlo. Hoe bijzonder is dat?

Lieve Mason, groei maar goed, kleine man. Ik wens je het allerbeste, samen met je papa en mama!
Liefs, Karin

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.