Marit & Bente prematuur geboren met 31 weken en 6 dagen, tweeling, keizersnede, couveuse, sonde, MMC

Marit & Bente

Marit & Bente prematuur geboren met 31 weken en 6 dagen, tweeling, keizersnede, couveuse, sonde, MMC

 
Van de mama:

Marit & Bente zijn na een hele spannende zwangerschap geboren via een keizersnede met 31.6 weken. Deze zwangerschap was om een aantal redenen spannend; ten eerste natuurlijk omdat het een eeneiige tweeling is, maar ook omdat dit onze 8e zwangerschap was…

Na twee missed abortions is in september 2016 onze zoon Jurre geboren. Na nog een missed abortion waren wij in blijde verwachting van onze dochter Fenna. Zij is helaas vlak voor de geboorte overleden bij 35 weken zwangerschap in december 2018. Totaal onverwacht en kerngezond.

Snel na de stilgeboorte van Fenna raakten we zwanger van Fleur. Zij bleek bij de nipt een chromosoomafwijking te hebben waarna de zwangerschap bij 14 weken werd afgebroken in mei 2019. In november 2019 helaas weer een missed abortion en toen bleek in april 2020 dat we niet één maar twee kindjes verwachtten.

Na heel veel controles, echo’s, ctg’s en opnames zijn onze dames gezond geboren met gewichten van 1725 en 1900 gram. Ze hebben 2 weken in een couveuse gelegen. Nu liggen ze alweer een paar weken in een gewoon bedje en dat is heel fijn! We hopen dat ze snel mee naar huis mogen zodat we met ons gezin kunnen wennen aan de nieuwe situatie!

De fotoshoot van Earlybirds vonden we erg fijn omdat we zulke mooie foto’s van ons met z’n vijven hebben gekregen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.