Maen & Rosie

Van de ouders:

Vanwege de vroeggeboorte van onze oudste dochter en de tweelingzwangerschap, wisten we dat de kans groter was dat de meisjes wat eerder zouden komen. Na een zwangerschap met weinig complicaties was het toch nog een verrassing dat met 33 weken duidelijk werd dat de meisjes gingen komen. Helaas waren de neonatologie afdelingen bij de ziekenhuizen in de buurt vol dus moesten wij naar Deventer. Na een week konden we gelukkig terug naar het MST.
De meisjes doen het super goed en krijgen regelmatig hun trotse grote zus op bezoek. We kunnen niet wachten tot we allemaal samen thuis zijn!

Van de fotograaf:

Op zondag 4 juni stap ik het MST binnen voor een bijzondere reportage. Ten eerste omdat het een tweeling betreft, ten tweede omdat de mama en ik collega’s zijn. Zo waardevol dat ik dit voor ze mag doen! Ik tref op de kamer 2 ontzettend mooie meisjes die heerlijk samen in een wiegje liggen te slapen. En zo relaxed als ze daar liggen, blijven ze de hele reportage! Even later komt papa met grote zus binnen. En zij is zoooo trots op haar zusjes! Ze mocht ze zelfs even allebei tegelijk vasthouden op het bed van mama. Dat zijn zulke vertederende foto’s geworden! Lieve Maen en Rosie, groei maar lekker door zodat jullie snel mee naar huis mogen. Jullie zus Pip kan niet wachten (en papa en mama ook niet)!!

Lieve groet Anouk Masselink

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.