Mads prematuur geboren met 34 weken, sonde, SLingeland ziekenhuis, couveuse, flesvoeding, buidelen

Mads

Mads prematuur geboren met 34 weken, sonde, SLingeland ziekenhuis, couveuse, flesvoeding, buidelen

Op donderdag 20 december 2018 rij ik naar het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. Ik mag daar Mads en zijn ouders Eline en Arjan fotograferen.

Mads werd ruim een week daarvoor, op 12 december, geboren bij 34 weken. Een enorme verrassing, want Eline was op de ochtend van de bevalling nog gewoon aan het werk. Die avond ging alles ineens in sneltreinvaart: de bevalling bleek al ver op gang en een ambulance bracht Eline met spoed naar het ziekenhuis. Na een hele snelle bevalling werd diezelfde dag nog Mads geboren.

Voor mijn komst hadden Eline en Arjan dus een spannende week achter de rug. Maar wat deed Mads het al goed: hij was de couveuse uit en had geen infuus en zuurstofondersteuning meer nodig. Voedingen binnen houden ging nog niet helemaal zoals het moest. Dus naast het oefenen aan de fles, was de sondevoeding nog erg welkom. En daar deed de kleine Mads het gelukkig prima op!

Hij mocht dan ook tijdens de hele fotoshoot buidelen bij Eline en Arjan, afgewisseld door een verschoning en een heerlijk flesje bij papa. Daar genoot Mads zichtbaar van! En in de week na de reportage vertelden Arjan en Eline dat het steeds beter gaat met Mads: hij spuugt niet meer en is aangekomen. Goed nieuws dus!

Lieve Mads, Eline en Arjan, hopelijk mogen jullie nu snel thuis van elkaar genieten. Ik wens jullie alle geluk van de wereld samen!
Liefs,
Jasja

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.