Luuk & Siem prematuur geboren met 29 weken en 5 dagen, tweeling, Isala Zwolle, keizersnede, NICU, sondevoeding

Luuk & Siem


Luuk & Siem prematuur geboren met 29 weken en 5 dagen, tweeling, Isala Zwolle, keizersnede, NICU, sondevoeding

Deze maand mocht ik weer op pad naar een tweeling: Luuk en Siem. Met 29,4 weken geboren, maar nu alweer omgerekend 37 weken. De een iets groter dan de ander, maar oogden als heerlijke gezonde jongetjes in mijn ogen. Gelukkig, ging alles nu goed.

Ik werd warm ontvangen, en broer Gijs vond het natuurlijk een beetje raar zo’n fotograaf, maar hij deed zijn best 🙂 Hij was in ieder geval erg lief voor zijn broertjes. Hopelijk kunnen ze snel naar huis, ik wens het gezin alle geluk in de toekomst!

———————

Verhaaltje van de ouders:

Begin december 2017 1e echo. Voorgevoel van mama dat het er 2 waren werd bevestigd. Bezoekjes aan Leiden omdat er afwijkingen waren gezien bij de groei van de jongetjes. Vanaf 16 weken waren het spannende weken en keken we uit naar de weken dat ze levensvatbaar zouden zijn. In mama haar buik 2 drukte makers.

Vroege opname van mama bij 27 weken in Isala te Zwolle. Ondanks dat de weeën bij 27 weken al begonnen nog kunnen rekken tot 29.4 weken. Toen toch nog onverwacht snel gehaald omdat het minder met de boys ging. Eerst spannende dagen op de NICU in Zwolle. Maar al snel mochten ze naar Enschede. Hier weer spannende dagen maar langzaam ging het de betere kant op.

Groeien nu als kool. Papa en mama kijken uit naar hun thuiskomst net als hun grote broer. Zodat het echte genieten kan beginnen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.