Luuk prematuur geboren met 30 weken, Groene Hart ziekenhuis, spoedkeizersnede, LUMC, buidelen, sonde

Luuk

Luuk prematuur geboren met 30 weken, Groene Hart ziekenhuis, spoedkeizersnede, LUMC, buidelen, sonde

 
Van de fotograaf:

Na de kerstdagen mocht ik weer op pad om een dapper kindje vast te leggen. Dit keer mocht ik naar het Groene Hart Ziekenhuis om Luuk vast te leggen, die met 30 weken is geboren.

De moeder van Luuk lag al sinds 28 weken in het ziekenhuis, maar voelde zich nog goed en hoopte wat weekjes te kunnen rekken. Toen na 30 weken het niet helemaal goed bleek te gaan met Luuk, werd hij met een spoed-keizersnede gehaald in het LUMC. Helaas was daar geen plek, dus met spoed naar Amsterdam. Wat heftig moet dat zijn geweest!

Gelukkig is Luuk een echte stoere vent en doet hij het super goed! Na zo’n 1,5 week mocht hij al naar Gouda toe, lekker dichtbij huis. Ook hier doet hij het goed en dat is duidelijk te merken: Tijdens de shoot is hij namelijk de hele tijd wakker geweest. Met grote ogen hield hij alles in de gaten: De verzorging, het wegen en het buidelen. De kleine vent was al goed aangekomen en had zelfs al een keertje bij mama gedronken! Dat drinken beviel hem blijkbaar wel, want tijdens het buidelen was hij druk bezig met zoeken en op mama sabbelen. Helaas moest hij het vandaag met zijn speentje doen. Niet vaak zie ik kindjes die al zo lang zo alert en wakker zijn, zo knap van kleine Luuk! Zelfs bij het buidelen en bij de voeding bleef hij gewoon wakker.

Lieve Luuk: wat een dotje ben jij en wat doe je het goed! Steeds meer mijlpalen worden bereikt en ik hoop dat je zo goed door blijft gaan. Mama en papa: geniet van jullie ventje. Het was mooi om te zien hoe erg op jullie gemak jullie al waren ondanks alle draadjes en piepjes. De liefde voor Luuk spatte ervan af!Veel kracht, liefde en geluk gewenst.

Liefs,
Samantha

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.