Luka prematuur geboren met 29 weken, couveuse, spoedkeizersnede, zwangerschapsvergiftiging, sonde

Luka

Luka prematuur geboren met 29 weken, couveuse, spoedkeizersnede, zwangerschapsvergiftiging, sonde

Van de fotograaf:

Lieve Luka,
Opeens was je daar, na 29 weken zwangerschap. Na een heftige eerste periode mag ik jullie ontmoeten als jij 5 weken oud bent. Zo mooi en kwetsbaar jouw lieve mama, zichtbaar geraakt jouw lieve papa. Hij vertelt jou hoe trots hij op jou is. En terecht! Je doet het zo goed! Het ademen gaat al helemaal zelf en ook de couveuse mocht al worden ingeruild voor een lekker warm bedje!

Jij mocht lekker in bad en was aan het genieten van de zachte aanrakingen van papa en mama. Daarna mocht ik getuige zijn van de eerste paar slokjes mamamelk en wat was dit magisch om te zien! De melk stroomde en je nam echte slokjes! Hier ga jij heeeel groot en sterk van worden! Groei maar lekker door dan mag je fijn met papa en mama mee naar huis!

Liefs Mirjam

—————————–

Van de ouders:

Lieve Luka,
Ook al vond mama het getrappel in haar buik nog zó gezellig, na bijna 29 weken zwangerschap werd het tijd om jou met een spoedkeizersnede te halen. De zwangerschapsvergiftiging werd te gevaarlijk voor jou en voor mama. Mama werd erg ziek en door de medicijnen die mama kreeg ging jouw hartje minder goed kloppen. Mega snel werd er besloten dat jij maar tevoorschijn moest komen.

Daar kwam je dan, maandagochtend 5 augustus. Papa en mama waren meteen verliefd, onbeschrijfelijk dat je zo snel, zoveel liefde kan voelen voor een minimensje van net één kilo. Jij bent een enorme kanjer en doet het zo ongelofelijk goed! Met kleine, maar ook grote stappen ga jij vooruit. Papa en mama vinden het enorm lastig dat jij nog in het ziekenhuis ligt, maar vinden het ook heerlijk dat wij nu 11 dikke bonusweken met jou hebben. We kunnen niet wachten tot je mee naar huis mag. Ons kleine wonder, dat ben jij!!

Liefs Nando en Lisanne

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.