Luca

Luca

 

28 November was ik in het ziekenhuis in Groningen. We zouden al eerder afspreken maar Luca dipte snel en kreeg een operatie aan zijn ductus.
Luca is geboren met 26 weken en 2 dagen. Voor mij een speciale reportage omdat ik vorig jaar ook in het ziekenhuis was bij dit gezin.
Ik mocht toen Roan fotograferen. Luca is het vierde zoontje voor twee trotse ouders en alleen de oudste is á terme geboren.

Maar Luca kwam wel heel vroeg en heeft al flinke bergen moeten beklimmen. Hersenbloeding, een drain in zn bolletje, virus infectie en zijn ductus operatie. Nu het allemaal iets stabieler is wordt de beademing afgebouwd en is hij aan de cpap, wat een vechtertje!Luca mocht heerlijk buidelen bij mama en genoot daar zichtbaar van. Heerlijk ontspannen. Wat zijn dat toch altijd bijzonder momenten.Luca groei maar flink en laat het nu maar een rustig landschap zijn waarin je stapje voor stapje richting huis wandeld. Genoeg bergen beklommen in de korte leventje 🙂 Je hebt 3 geweldige broers die straks heerlijk met je zullen spelen.

Veel geluk met elkaar!

Liefs Marjolein

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.