Louise prematuur geboren met 33 weken, weeenremmers, longrijping, keizersnede, sonde

Louise

Louise prematuur geboren met 33 weken, weeenremmers, longrijping, keizersnede, sonde

 
Het zaterdagochtend 11 uur, als ik de afdeling op loop waar Louise de afgelopen 3 weken heeft gelegen. Haar ouders zitten al aan het einde van de gang op mij te wachten. Ik krijg een kopje thee aangeboden en we kletsen wat over de bevalling en hoe het nu gaat met Louise.

Gerlinde is de nuchterheid zelve en toen ze met 33 weken wat grieperig was, over moest geven en bloed verloor was ze niet meteen in paniek. Zus werd nog ingeschakeld en zei wel dat zij dat ook bloed verloor vlak voor ze ging bevallen. Toen ze na haar derde wc bezoek nog steeds bloed verloor gingen er toch wel wat alarmbellen af. Manlief Rene werd toch maar gebeld, die op vrachtwagen rijd, en die was gelukkig net leeg en onderweg naar de zaak. Op naar het ziekenhuis waar Gerlinde weeënremmers kreeg en longrijpers. Toen op de echo werd geconcludeerd dat hun babytje niet meer was gegroeid ten opzichte van twee weken geleden, werd besloten dat ze de dag erna gehaald zou worden met de keizersnede. Gerlinde kijkt nog even op haar telefoon naar de datum, 17 oktober zou het dan zijn, prima datum volgens haar.

Daar was ze dan, Louise Dirkje, een prachtig klein meisje van 1475 gram zwaar en 40 cm groot. Inmiddels zit ze boven de 2 kilo en is het einde in zicht.

Louise drinkt lekker op haar gemakje haar flesje leeg terwijl ik er ben. Papa en mama proberen haar nog wat wakker te krijgen, maar Louise slaapt mooi door alles heen. En groot gelijk heeft ze, lekker slapen.

Lieve Gerlinde en Rene, ik wens jullie alle geluk van de wereld toe en Louise, groei maar fijn door! En super bedankt voor jullie doos Merci!
Heel veel liefs,
Danielle

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.