Louis

Van de fotograaf:

Hoeveel Earlybirds reportages je ook gemaakt hebt, er blijven kindjes en gezinnen tussen zitten die een enorme indruk achter laten.
Zo ook Louis en zijn mama. Louis is veeeel te vroeg geboren, en zijn mama heeft eindeloos veel ritjes vanuit Zeeland naar Rotterdam gemaakt. Het is spannend geweest voor Louis, en hij is er nog niet. Maar hij is inmiddels wel lekker thuis samen met mama. En dat is een hele mooie mijlpaal.

Lieve Emma & Louis, heel veel geluk samen, Angela.

Van de mama van Louis:

De nacht voor Louis zijn geboorte had ik voor het eerst harde buiken. Ik zal wel teveel gedaan hebben, dacht ik, en ik viel in een diepe slaap. De volgende ochtend werd ik wakker en nog voor ik volledig ontwaakt was werd ik overvallen door weeën. Ik probeerde mijzelf te zeggen dat dit vast niet echt was, ik was immers pas 25 weken en 5 dagen zwanger, maar belde toch even de verloskundige. Toen zij dit bevestigde – je bent écht niet aan het bevallen – was voor mij dan ook de kous af. Maar voor de weeën niet, die gingen door. Na een ritje naar de huisarts, rit naar het ziekenhuis in Goes, om vervolgens per ambulance naar het Sophia in Rotterdam te gaan, werd Louis nog diezelfde avond geboren om 22.14, mijn dappere vechter. Angela ben ik onwijs dankbaar voor deze foto’s die echt tonen hoe de dagen met Louis er uit zien. Heel veel buidelen, heel veel samen zijn, samen groeien.

Heel veel liefs, Emma

1 antwoord
 1. Resie
  Resie zegt:

  Wat een bizarre tijd met jullie hebben gehad en nog steeds.
  Mijn dochter zijn ook met 25w en 5d geboren.
  Floor heeft het gevecht niet kunnen winnen, zij is na 4 dagen overleden
  Maud mijn andere dochter heeft heel wat obstakels overwonnen en mocht na 6 maanden eindelijk nee naar huis.
  Maud is inmiddels 12 jaar en ze doet het super!!!
  Nog steeds denk ik aan die bizarre tijd in het ziekenhuis, maar ook aan de lieve verpleegkundige en hulpverleners . Het was ook een hele warme tijd.
  Veel geluk met jullie dappere Louis

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.